preskoči na sadržaj

Elektrotehnička i ekonomska škola Nova Gradiška

Login
Projekti

volonteri

ŠKOLSKI RADIO-SLOBODA MEDIJA

ŠKOLSKI RADIO - EMISIJA SIJEČANJ

ŠKOLSKI RADIO - VALENTINOVO

Tražilica
Izreka dana
 
Vodič za fakultete

Pomorski fakultet u Rijeci

Kalendar
« Siječanj 2023 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 5. 2022.

Ukupno: 44299
Ovaj mjesec: 4722
Ovaj tjedan: 918
Danas: 39
Udžbenici šk. god. 2022/2023.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Godišnjak maturanata

SAVJETI PEDAGOGA

Zaštita privatnosti

ZAVRŠNI RAD

UPUTE ZA IZRADU:

Upute za pisanje završnog rada

Pronalazak literature

POPIS TEMA:

ELEKTRO SMJER:

KOMERCIJALNI SMJER:

VREMENIK IZRADE

RASPORED OBRANE

POVJERENSTVO ZA OBRANU

VJEŽBENIČKE TVRTKE

VT NOTEK d.o.o

vtnotek@gmail.com

VT SJAJ d.o.o

sjajdoo2020@gmail.com

DRŽAVNA MATURA

UČENIČKI SERVIS

Vodič za stipendije

GEW
Globalni tjedan poduzetništva 2015.g.
SINIŠA NOVAKOVIĆ / datum: 25. 3. 2021. 16:08

I ove godine u periodu od 16. do 20. studenoga u našoj školi obilježavamo Globalni tjedan poduzetništva. Nastavnici i učenici komercijalnog smijera osmislili su niz aktivnosti za ovaj tjedan.

Za ponedjeljak 16. studenoga planirana je radionica pod vodstvom magistre psihologije Ivane Mikanović.

U utorak (17. studenoga) će učenici iz debatnog kluba naše škole održat prezentacijsku debatu.

Srijeda (18. studenoga) je dan rezerviran za smotru vježbeničkih tvrtki naše škole. 

U četvrtak (19. studenoga) naši učenici idu u posjet jednom od lokalnih poduzetnika. 

Za petak (20. studenoga) planiran je okrugli stol.


[OPŠIRNIJE]Globalni tjedan poduzetništva 2014 2. dan
SINIŠA NOVAKOVIĆ / datum: 25. 3. 2021. 16:02

Obilježavanje Globalnog tjedna nastavlja se  i drugog dana, debatom učenika 3. i 4. razreda komercijalnog smjera. Tema debate: "Socijalno poduzetništvo paravan za mutne poslove". Učenice 4.k razreda zagovarale su činjenicu da JE socijalno poduzetništvo paravan za mutne poslove, što im je i uspjelo, na vrlo zanimljiv način uspjele su nametnuti svoje argumente. Čestitamo učenicama 4.k razreda.

Nikako ne umanjujući trud učenika 3.k razreda koji su se također marljivo i vrijedno pripremali nekoliko tjedana prije debate istražujući sadržaje na zadanu temu.  Cilj rada i pripremanja za debatu prvenstveno je bio razvijati kvalitetne komunikacijske vještine, s tim ciljem nastavljamo i dalje kroz rad u našem tzv. debatnom timu. Čestitamo svim učenicima koji su sudjelovali u debati, vaše nastavnice  Ivana Gajski Berić i Andrea Kovačević


[OPŠIRNIJE]Globalni tjedan poduzetništva 2014 1. dan
SINIŠA NOVAKOVIĆ / datum: 25. 3. 2021. 15:57

Globalni tjedan poduzetništva otvoren je smotrom vježbeničkih tvrtki 3. i 4. razreda komercijalnog smjera naše škole. Učenici su predstavili svoje vježbeničke tvrtke kroz prezentaciju rada i prikazom svih propagandnih konstanti koje su izradili. 

Suradnja s LAG-om Zapadna Slavonija osigurala je učenicima komercijalnog smjera i svim zainteresiranim nastavnicima škole vrlo zanimljivo i poučno predavanje na temu "Društvenim poduzetništvom do (samo)zapošljavanja". Predavanje je pripremila i održala Sonja Vuković,dipl.oec iz Udruge za kreativni razvoj Slap iz Osijeka. 

Osim predavanja za učenike je pripremljena i radionica kojoj je bio cilj prikupiti što više poduzetničkih ideja primjenom metode brainstorming. Učenici i njihove nastavnice Ivana Gajski Berić i Andrea Kovačević bili su iznimno zadovoljni svime što je prvog dana realizirano.


[OPŠIRNIJE]Globalni tjedan poduzetništva - "ZAMIJENIMO ULOGE"
SINIŠA NOVAKOVIĆ / datum: 25. 3. 2021. 15:48

„ZAMIJENIMO ULOGE“ –predavači su bili učenici 4.k razreda . Istovremeno su se u četiri  razreda odvijala četiri predavanja (09:55-10:40h).

Teme i predavači:   

1) Žene poduzetnice RH,BiH i Srbija (Rafajac Valentina i Jelena Rajković,4.k)

Žena u prošlosti i žena danas bile su glavne smjernice ovog predavanja. Žena kao nježniji spol  bila je zadužena za brigu o djeci i domaćinstvu,dok su muškarci ,kao glave obitelji, radili i pridonosili prihode obitelji. Naime,sufražetkinje su  žene pripadnice pokreta za jednako pravo glasa muškaraca i žena, odnosno zaslužne su za  uvođenje ženskog prava glasa. Od tada pa sve do danas stanje se dosta promijenilo. Žena postaje i  poduzetnica  te kao takva ostvaruje mnogobrojne odlične rezultate. „ŽENA SI ,MOŽEŠ SVE!


[OPŠIRNIJE]Globalni tjedan poduzetništva
SINIŠA NOVAKOVIĆ / datum: 25. 3. 2021. 15:42

O tome da li je bolje biti poduzetnik u Hrvatskoj ili izvan nje, kao i o brojnim europskim i regionalnim projektima, s novogradiškim su srednjoškolcima  danas ( utorak, 12.studenoga ), drugoga dana Globalnog tjedna poduzetništva, raspravljali gosti, učenici  i profesori srednje škole iz Dalja, malog mjesta na Dunavu, u najistočnijoj hrvatskoj općini Erdut. Baš kao i njihovo mjesto i srednja škola Dalj po mnogo čemu je posebna i dokazuje kako centri znanja, izvrsnosti i visokih europskih standarda ne moraju uvijek biti smješteni u urbanim sredinama. Dokazala je to, sjajnom prezentacijom škole Nataša Seršić, profesorica ekonomske grupe predmeta, podijelivši sa svojim domaćinima brojne uspjehe škole.


[OPŠIRNIJE]Globalni tjedan poduzetništva
SINIŠA NOVAKOVIĆ / datum: 25. 3. 2021. 15:34

I ove godine učenici našeg smjera obilježavaju Globalni tjedan poduzetništva.U našoj školi započeo je predstavljanjem vježbeničkih tvrtki (08:000-12:30h).Učenici 3. I 4. K razreda uredili  su štandove u holu škole na kojima su nudili svoje proizvode i promidžbene materijale.

Predstavnici VT 3.k.:VT Marilyn

                                      VT Cherry

Predstavnici 4.k: VT Bazinga

                              VT Libertas

Također, ugostili smo gđu Mariju Perić, MBA, voditeljicu marketinga te Marija,studenta 3.godine. Predstavili su nam ZŠEM (Zagrebačka škola ekonomije i managementa).Saznali smo da ZŠEM  nudi četverogodišnji Preddiplomski studij  ekonomije i  managementa na kojem se surađuje s više od 100 studija u svijetu ,stječu se znanja i vještine koje poduzetnik cijeni.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju