preskoči na sadržaj

Elektrotehnička i ekonomska škola Nova Gradiška

Login
Projekti

volonteri

ŠKOLSKI RADIO-SLOBODA MEDIJA

ŠKOLSKI RADIO - EMISIJA SIJEČANJ

ŠKOLSKI RADIO - VALENTINOVO

Tražilica
Izreka dana
 
Vodič za fakultete

Pomorski fakultet u Rijeci

Kalendar
« Siječanj 2023 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Brojač posjeta
Ispis statistike od 31. 5. 2022.

Ukupno: 44289
Ovaj mjesec: 4712
Ovaj tjedan: 908
Danas: 29
Udžbenici šk. god. 2022/2023.

1. razredi

2. razredi

3. razredi

4. razredi

Godišnjak maturanata

SAVJETI PEDAGOGA

Zaštita privatnosti

ZAVRŠNI RAD

UPUTE ZA IZRADU:

Upute za pisanje završnog rada

Pronalazak literature

POPIS TEMA:

ELEKTRO SMJER:

KOMERCIJALNI SMJER:

VREMENIK IZRADE

RASPORED OBRANE

POVJERENSTVO ZA OBRANU

VJEŽBENIČKE TVRTKE

VT NOTEK d.o.o

vtnotek@gmail.com

VT SJAJ d.o.o

sjajdoo2020@gmail.com

DRŽAVNA MATURA

UČENIČKI SERVIS

Vodič za stipendije

DEMETER
Erasmus+ projekt DEMETER
SINIŠA NOVAKOVIĆ / datum: 15. 3. 2021. 23:38

Nastavnici naše škole Krunoslav Cvitković, Tibor Čolović, Boris Grgić, Zoran Ivančić i Sara Stuburić sudjelovali su na on-line sastanku Erasmus+ projekta DEMETER. Sastanak je trajao od 9.3. do  11.3.2021.

Uvodna riječ voditelja projekta Juana Bergdahla (Wijkmanska Gymnasiet). Juan je naglasio kako bismo trebali nastaviti s projektom bez obzira na trenutnu situaciju. Svaki tim je predstavio rad koji je napravio na izvođenju tematskih modula te dokumentaciji.

Tibor Čolović je predstavio rad na senzoru i ruci koja bi pomicala senzor. Rješenje koje je Tibor predstavio uključuje rad preko GSM modula, slanje Video veze korisniku, te slanje upravljačkih naredbi od korisnika prema roveru.

Zoran Ivančić je predstavio nastavnički manual (IO3) te rad koji je već napravljen na njemu. Trenutno se manual sastoji od 2 poglavlja te je napravljen po standardima znanstvenog rada.

Dogovorena je provjera kvalitete svih tematskih modula (dokumentacija) kako bi se osigurao standard kvalitete kroz cijeli projekt. Također je dogovoren plan diseminacije projekta i pokrenuta je rasprava o natjecanju učenika.

 


[OPŠIRNIJE]Erasmus+ projekt DEMETER
SINIŠA NOVAKOVIĆ / datum: 15. 3. 2021. 23:28

Nastavnici naše škole Krunoslav Cvitković, Tibor Čolović, Boris Grgić, Zoran Ivančić i Sara Stuburić sudjelovali su na on-line sastanku Erasmus+ projekta DEMETER. Sastanak je trajao od 29.9. do 1.10.2020. Uvodna riječ voditelja projekta Juana Bergdahla (Wijkmanska Gymnasiet): Juan se osvrnuo na trenutnu situaciju uzrokovanu COVID 19 virusom. Zatim je prikazao koji je trenutni status projekta. Projekt trenutno odlično napreduje. Jedini nedostatak je nemogućnost putovanja. Partneri su na ovom sastanku trebali doći u Hrvatsku ali zbog zabrane putovanja nisu bili u mogućnosti to učiniti. U radnim grupama se raspravljalo o tehničkim aspektima projekta.

Iz naše škole su u tehničkoj grupi sudjelovali Krunoslav Cvitković, Tibor Čolović i Boris Grgić. Rasprava se vodila o šasiji i materijalu od kojeg bi šasija trebala biti napravljena; senzoru te utjecaju materijala i magnetskog polja motora na senzor; mogućnosti i potrebi izgradnje ruke za senzor; izgledu gornjeg dijela šasije (pokrova)… Dogovoreno je da se trebaju napraviti dodatni testovi kako bismo znali koliko pojedine stvari utječu na senzor te može li se postaviti način da navedene stvari upravljački dio senzora ignorira.

Zoran Ivančić je predstavio nastavnički manual (IO3) te rad koji je već napravljen na njemu. Opisao je što bi sve trebalo biti u njemu i kako će se uklopiti u ostale outpute.


[OPŠIRNIJE]Erasmus+ projekt DEMETER
SINIŠA NOVAKOVIĆ / datum: 3. 2. 2020. 13:22

Obavili smo diseminacijsku aktivnost u sklopu projekta DEMETER. Novinarima su tom prilikom prikazane osnovne informacije o projektu. Opisani su intelektualni izlazi u vidu tematskih modula, on line tečaja za nastavnike i priručnika za nastavnike. Voditelj je objasnio na koji način su u projekt uključeni nastavnici a na koji učenici.


[OPŠIRNIJE]Erasmus+ projekt DEMETER
SINIŠA NOVAKOVIĆ / datum: 7. 11. 2019. 22:55

Nastavnici naše škole Krunoslav Cvitković, Tibor Čolović, Boris Grgić, Zoran Ivančić i Sara Stuburić sudjelovali su na prvom sastanku Erasmus+ projekta DEMETER u Švedskoj. Sastanak je trajao od 30. 9. do 4. 10. 2019.

U prvom dijelu organiziran je posjet Wijkmanska gymnasiet školi te razgovor o sličnostima i razlikama obrazovnih sustava u zemljama partnerima projekta.

U drugom su voditelji timova predstavili svoje viđenje modula i izlaza projekta, te predstavili plan izrade projekta u svojoj školi. Tijekom sastanka postignut je dogovor o raspodjeli poslova i roku izrade svakog od dijelova.

Na kraju je sastavljen obrazac koji je potrebno slijediti kako bi se uspješno projekt priveo kraju.


[OPŠIRNIJE]Erasmus+ projekt DEMETER
SINIŠA NOVAKOVIĆ / datum: 27. 10. 2019. 18:52

U slijedeće dvije i pol godine naša škola će sudjelovati u Erasmus+ projektu DEMETER. Voditelj projekta je Wijkmanska gymnasiet iz Švedske, a uz našu školu partneri su Lycée Saint-Exupery, Francuska, Paul-Julius-Reuter Schule, Njemačka, i IES Mar de Alboran, Španjolska. Cilj projekta je napraviti tematske module za interdisciplinarnu suradnju. Unutar projekta ćemo težiti prema poboljšavanju trenutnih edukacijskih praksi u STEAM predmetima i u društvenim znanostima.

Osnovne informacije o projektu:

Erasmus + KA201 – Strateško partnerstvo za školsku edukaciju

Form Id KA201-29B0B85A

Više o projektu možete saznati klikom na opširnije.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju