2020-12-16 17:37:00

Natječaj - Izradite božićnu čestitku

15.prosinca 2020. godine u 12:00 sati završio je Natječaj koji se odvijao na školskoj razini i u kojemu ste trebali izraditi digitalnu božićnu čestitku. Od 26 pristiglih radova, 2 rada smo morali diskvalificirati.

U Komisiji za odabir najboljeg i najkvalitetnijeg rada bili su nastavnici: Antonija Grozdanović, Ena Javor Kučera te Dinko Pavić. Njihov sastanak odrađen je online putem platforme Teams na način da je svaki nastavnik dodijelio bodove svakom pojedinačnom radu te su se bodovi na kraju zbrojili i donijela se odluka o pobjedniku.

Ovim putem obavještavamo vas da je pobjednik učenik Toni Ruškan iz 3.G razreda koji je na originalan i maštovit način uklopio zanimanja naše škole, logo, glavna obilježja nadolazećih blagdana te sami tekst. Toni je ispunio sve kriterije koji su raspisani natječajem. Njegova čestitka koristit će se ove godine kao službena čestitka škole koja će se slati na adrese partnera, kolega, nastavnika...

Kako je pristiglo više radova nego što smo očekivali, odlučili smo nagraditi još dva rada koja dijele drugo mjesto, a to su rad učenice Melani Posavčević i učenika Filipa Mulca.

Čestitamo dobitnicima!

U videu iznad možete pogledati sve čestitke koje su prošle u uži krug! Stvarno je bilo teško odabrati onu najkreativniju.

Zahvaljujemo se svima na suradnji i nadamo se da ćete sudjelovati i u idućim natječajima koje ćemo vam ponuditi.

Ena Javor Kučera, mag. bibl.


Elektrotehnička škola Nova Gradiška