2018-11-30 12:47:19

„Let s Gavranom“

Uspjeh učenika naše škole na literarnom natječaju povodom manifestacije „Let s Gavranom“

27. i 28. 11. održao se 4. let s Gavranom u organizaciji Gradske knjižnice Nova Gradiška. Učenici naše škole Eleonora Stipić (2.E) i Danijel Kolundžija (3.K) napisali su literarne radove na temu „Gavranovi likovi i moj život“ pod vodstvom mentorice knjižničarke Angeline Bijelić koji su prošli na literarnom natječaju povodom manifestacije „Let s Gavranom“.

27.11. u 18:30 učenici su zajedno s mentoricom prisustvovali svečanom otvorenju 4. leta s Gavranom te su za nagradu imali mogućnost pogledati predstavu „Sve o ženama“ koja se odvijala nakon svečanog otvorenja.

28.11. u 11:25 u prostoru Gimnazije Nova Gradiška održala se svečana dodjela priznanja i nagrada učenicima čiji su literarni radovi ostvarili uspjeh na literarnom natječaju. Literarni su radovi Eleonore i Danijela pohvaljeni te istaknuti kao izvrsni i posebni od strane stručnog prosudbenog povjerenstva literarnog natječaja. Nakon svečane dodjele priznanja i nagrada, druženje se sudionika nastavilo u prostoru Gradske knjižnice Nova Gradiška.

Tekst: Angelina Bijelić

Fotografije: Ivana Jurašinović


Elektrotehnička škola Nova Gradiška